Rome

Rome

Rome 25 este un sistem portabil de pardoseala pentru sali multifunctionale(polivalente) si patinoare. Foloseste un sistem patentat de fixare care permite ca asamblarea si dezasamblarea sa se faca extrem de rapid.

Rome 25 trebuie instalat pe un suport plan, conform cu DIN 18032, partea II si DIN 18202:1997-04, figura 3 (compara cu “PART 1 – GENERAL” 1.1 Tolerante).

Asamblarea avansaza foarte rapid. Fiecare panou incorporeaza un sistem de fixare pe baza de arcuri, cleme si discuri de siguranta pentru prinderea de celelalte panouri; nu sunt necesare suruburi pentru fixare. Un panou de  2.14 x 1.07m cantareste doar 37 kg, usurand si accelerand foarte mult asamblarea.


Modelul Rome 25  are o grosime de 12,6 mm, din care 3,6 mm reprezinta stratul de uzura din lemn masiv premium, protejat superficial cu sistemul PERMADUR®, pentru performanta superioara si protectia suprafetei. Rome 25 indeplineste in totalitate cerintele standardului german DIN standard 18032-2  si este agrementat de catre Federatia Internationala de Baschet (FIBA).

 
In acest moment, aproximativ 50% din suprafetele de joc ale Ligii Intai de Baschet din Germania, se bazeaza pe calitatea, standardele de siguranta si performanta oferite de Rome 25.

Sistemele de depozitare sunt compacte si permit economisirea spatiului de depozitare.