Despre noi


Societatea IPSAL  a fost fondata  in 1993 in Cehia si s-a angajat inca de la inceput sa-si foloseasca experienta si in domeniul pardoselilor sportive de performanta. Colaborarea noastra indelungata cu TARAFLEX, parte a grupului GERFLOR, ne-a permis sa oferim solutii performante in domeniul pardoselilor sintetice, care sunt folosite in competitiile oficiale nationale si internationale.  Compania noastra promoveaza intensiv pardoseli sportive din lemn, produse de binecunoscuta companie HARO, care s-a impus de-a lungul timpului ca lider in acest segment.

Compania noastra a demarat colaborarea cu producatorul de gazon artificial DESSO, pentru programele de generatie a doua si a treia, dedicate terenurilor omologate de fotbal si de tenis. Experienta IPSAL si parteneriatul solid cu trei producatori de renume, ne-au pozitionat ca un jucator important in domeniul pardoselilor sportive, acumuland pana in prezent peste 100 de referinte si actiuni in Republica Ceha, precum si un parteneriat exclusiv cu Federatia Ceha de Sport.

Daca doriti sa organizati un eveniment sportiv de performanta sau sa va echipati sala de sport cu ultima tehnologie din domeniul pardoselilor sportive, nu ezitati sa ne contactati si vom bucurosi sa va asistam si sa va gasim solutia optima, in functie de scopul salii si de nevoile Dumneavoastra.

Dati-ne ocazia sa va aratam diferenta dintre solutiile sportive IPSAL si solutiile clasice.

Asteptam cu interes vesti de la dumneavoastra

Marc EDDE
Divizia Sport IPSAL